Mónus Illés utcai ovi Kovács Margit Óvoda Mónus Illés utcai Tagóvoda

Jogi nyilatkozat és felhasználási feltételek:


A regisztráció

Az óvoda weboldalra a regisztráció önkéntes, de az óvoda egyes esetekben szűkítheti a regisztrációra jogosult személyek körét.
A regisztráció lehetővé teszi, hogy a regisztrált tagok (felhasználók) hír értesítőt vagy hírlevelet kapjanak (kikapcsolható), illetve használni tudják az oldal egyes regisztrációhoz kötött szolgáltatásait.

Regisztráció törlése

A regisztrációt törölheti bármikor a regisztráló, ha bejelentkezett az oldalra és megadta a jelszavát.
Az óvoda fenntartja a jogot, hogy bármikor, külön indoklás és értesítés nélkül törölheti a regisztrációt.
Törlés után az adat visszaállítás nem lehetséges.

Adatkezelés

A regisztrálók elfogadják, hogy a kötelezően és szabadon megadott adatokat az óvoda munkatársaik láthatják és szükség szerint használják.
A jelszavakat kódolva tároljuk, azokhoz még a webüzemeltető se férhet hozzá, így régi jelszót újra küldeni nem tudunk, csak egy másikat generálni ha a régi elveszett.
A jelszó bármikor szabadon cserélhető bejelentkezés után. A regisztráló az általa őrzött jelszó biztonságáért maga felel. A jelszóválasztásnál ajánlott olyant választani, ami illetéktelen személy által nem kikövetkeztethető. A nem megfelelő jelszóválasztás és megőrzésből eredő károkért az óvoda felelősséget vállalni nem tud.

Érzékeny adatokat un. sütikben (böngésző szoftverében tárol adat csomag) nem tárolunk, hanem szerver oldali változókon, így ha valaki kijelentkezik az oldal használata után és/vagy becsukja a böngészőjét akkor rövid időn belül a biztonsági adatok nem kinyerhetőek ügyféloldalon (természetesen feltételezve, hogy az ügyféloldali gép nem fertőzött kémprogramokkal vagy vírusokkal). A feltöltött és publikált adatokért a feltöltő felel minden esetben.

Az oldal üzemeltetését igyekszünk problémamentesen biztosítani, de felelősséget nem vállalhatunk esetleges váratlan hibákért vagy adatvesztésért.

Bejelentkezés